Sretno dijete

Nakon niza godina volontiranja u udruzi Prvi znak, Virovitičanka Marija Grgić odlučila je zaploviti u poduzetničke vode otvaranjem tvrtke koja će se baviti pravilnim odgojem djece. Riječ je o Kabinetu za procjenu i poticanje razvoja „Sretno dijete“ koji pruža usluge radne intervencije, psihosocijalne pomoći, pomoći pri uključivanju u programe odgoja i obrazovanja, pravilnog postupanja s djetetom te procjenu senzo-motoričkih sposobnosti najmlađih.

Termini su popunjeni i do mjesec dana unaprijed

Kabinet za procjenu i poticanje razvoja „Sretno dijete“ je otvoren u ulici Ferde Rusana 14 (ulaz iz Bečke ulice), a prema riječima radne terapeutkinje Marije Grgić, termini su popunjeni u do mjesec dana unaprijed.

Pripravnički staž u specijalnoj bolnici Goljak u kabinetu senzoričke integracije

– Prvi susret je besplatan. Ako postoji sumnja roditelji se trebaju javiti i ja sam ih spremna savjetovati. Pohađala sam priznate edukacije kao što su: „Naučiti se igrati i ChIPPA Procjena djetetove igre pretvaranja“ (edukacija koju provodi Australka Karen Stagnitti), „Dojenče – senzomotorički razvoj i mogućnosti prevencije i tretmana“ (edukacija Carola Wiesbauer, trenera/instruktora, dipl. fizioterapeuta iz Münchena).