Marijan Tržić pobjednik turnira „Pozdrav Aci“ 2015.

Objavljeno:

Marijan Tržić pobjednik je Memorijalnog teniskog turnira „Pozdrav Aci“ koji se već sedam godina održava na terenima Didona u Virovitici a ove godine je održan u terminu 23. i 24. 05. 2015. Tržić je u finalu pobijedio Damira Brckovića sa 2:0 u setovima, odnosno 6:2, 6:3. U polufinalu Tržić je slavio protiv iskusnog trenera Željka Boosa sa 9:5, a istim rezultatom u polufinalu je Damir Brcković – Brco pobijedio mladog Ivana Kocijana.

Pehare najboljima uručio je ispred organizacijskog odbora ovogodišnji direktor turnira Mario Đurđević. Ukupno je na turniru nastupilo unatoč lošim vremenskim uvjetima i čestim prekidima 24 igrača od ukupno 60-tak ljubitelja tenisa koji su sudjelovali i podržali turnir uplatom kotizacije.

Inače, turnir je i ove godine imao humanitarni karakter, a igra se u spomen na velikog ljubitelja tenisa, prijatelja i teniskog rekreativca Darka Aleksića, koji je u lipnju 2008. godine tragično preminuo spašavajući kolegu. Organizacijski odbor od srca zahvaljuje svim sponzorima, tenisačima i prijateljima tenisa na podršci.

Prethodna objava
Sljedeća objava
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni