Marin Jurić Čivro je trećeplasirani u The Voiceu!

Objavljeno:

Marin i Ivan

Marin Jurić Čivoro iz Virovitice trećeplasitani je sudionik večerašnje finalne emisije, prve sezone The Voicea. Natjecanja u kojemu se bira najbolji glas Hrvatske. Pobjednica prve sezone je Nina Kraljić.

“Ain’t no Sunshine” bila je pjesma s kojom se večeras predstavio na početku emisije. Neposredno prije slijepe audicije njegov otac doživio je moždani udar, a Marin kaže da su finalisti i on i tata, koji je krivac za njegove glazbene staze.

[youtube id=g7NuiyzmQjc]

“Tremu treba znati pobijediti i treba biti ono što jesi, to je jako teško, jer ovo nisu uvjeti koje srećete svaki dan”, rekao je nakon nastupa. “Kroz život sretneš jako puno poznanika, a ja sam ovdje stekao i prijatelja jer smatram da smo prijatelji”, rekao je mentor Ivan Dečak.

Potom je uslijedio virovitički duo, Marin Jurić Čivro i Ivan Dečak, koji su zapjevali “Tango”. “Znao sam kod Čivre na prvom falšu da ima ono nešto”, rekao je Dečak koji je svojim kandidatima već rekao da među njima sjedi pobjednik “The Voicea”.

[youtube id=VKYEHy-FwAU]

Superfinale je otvorio Čivro s “I Don’t Want To Be”. Nina se odlučila za tradicionalnu makedonsku pjesmu “Zajdi, zajdi”, a priznala je kako će uvijek imati tremu. Mateo je zapjevao “Zlatne godine” i time završio natjecateljski dio “The Voicea”.

[youtube id=juay9-ugnNc]

Marin Jurić Čivro osvojio je 108.329 glasova gledatelja, 114.747 poziva dobio je Mateo Resman, dok je 194.319 dobila Nina Kraljić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni