spot_img

Marin Jurić Čivro nastavlja borbu u The Voiceu

Objavljeno:

U večerašnjem nastupu u HRT-ovom showu The Voice, Virovitičanin Marin Jurić Čivro osigurao je nastavak borbe za najljepši glas Hrvatske. Azra i Marin otpjevali su duet U2-ove pjesme One u kojoj je po odabiru mentora Ivana Dečaka, prolazak u sljedeći krug natjecanja, osigurao njegov sunarodnjak.

Marin Jurič Čivro

Večer je zatvorio dvoboj Marina Jurića Čivre i Azre Kuštrić Skender i pjesma “One” grupe U2.

“Ja sam se bojala da naši glasovi neće biti kompatibilni, ali nekako smo spojili njegovu metalsku notu i moje soulsko zavijanje”, rekla je Azra uoči dvoboja.

“Ja sam naglašavao da ne tražim savršene pjevače za svoj tim, nego posebne, koji ispoljavaju emocije, a to smo imali ovdje”, rekao je Dečak, dok je Jacques dodao da nema favorita u ovom dvoboju.

Indira je rekla da voli Marina zbog njegove iskrenosti, a sugerirala im je da gledaju publiku kad su na sceni.

“Ti kad pjevaš Bonu Voxa, ja slušam tebe, a ne Bonu Voxa”. Azra, na trenutke je trema kočila tvoj glas”, rekao je Dečak objašnjavajući svoju odluku da dalje ide Marin.

Marin Jurić Čivro dolazi iz Virovitice i ma 20 godina. U slobodno vrijeme igra videoigrice i bavi se glazbom. Osim što pjeva, svira i bubnjeve. U osnovnoj školi bio je član cover banda Irritus, a poslije blues banda Ohio iz Virovitice. Sada pjeva u zagrebačkom metal bendu SITS s kojim je snimio EP “Lost Memories”. U ovom showu želi pokazati svoje pjevačke mogućnosti. Veliki glazbeni uzor mu je Jeff Buckley.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni