Marin Jurić Čivro: Oženit ću se svakom djevojkom koja glasa za mene, a slomljeno srce zalijepiti selotejpom

Objavljeno:

Simpatičan je i karizmatičan, a njegov vokal, unatoč ponekom “falšu”, obožavaju svi. Marin Jurić Čivro jedan je od četiri finalista showa The Voice – najljepši glas Hrvatske koji će večeras ukrstiti glasove u posljednjoj epizodi showa koji je srušio rekorde gledanosti.

Otkako je Čivro prvi put pustio glas na audiciji, Ivan Dečak oduševljen je svojim mladim sugrađaninom iz Virovitice. Ni sam Marin nije vjerovao da će ga avantura u Voiceu” dovesti do finala.

Marin

Glazba kao imperativ

– Veliko mi je iznenađenje i ujedno čast što sam u finalu. Hvala svima koji su mi bili i ostali podrška jer sam zahvaljujući njima ovdje gdje jesam – rekao nam je Marin. Glazba mu je oduvijek bila na prvom mjestu, a njome se bavi od osme godine.

– S glazbom sam se rodio, s glazbom ću i umrijeti!

[youtube id=ZCFPRGMf59s]

Uz glazbu, kako kaže, obožava ‘gejmati’. Iako pjeva glazbu netipičnu za naše podneblje, Čivro se nada da će ljudi koji glasaju za njega htjeti njegovu glazbu slušati i u budućnosti. – Vjerujem da su prepoznali da sam čovjek, svjestan grešaka i propusta. Jer nitko nije savršen. A ja i ne pokušavam to biti, želim samo biti svoj. I drago mi je da se to cijeni – kazao je mladić.

Dvadesetogodišnji Virovitičanin smatra kako je ljepota u očima, odnosno ušima slušatelja i promatrača, pa nikog od svojih kolega ne može favorizirati kao pobjednika u showu.

– Ne favoriziram kandidate jer sam i ja jedan od njih i nepravedno bi to bilo prema ikome. Svaki od njih ima svoje kvalitete i svoje nedostatke. Razlikujemo se – dodaje Marin. Iako nema favorita među finalistima, našao je prijatelje. – S Danijelom Juriševićem, Elenom Stellom i Ivom Gortan najviše sam se zbližio ovih mjeseci, no naravno da sam sa svima ostao u dobrim odnosima. Nekako sam se, ipak, najugodnije osjećao u njihovu društvu.

Kad je, pak, riječ o njegovu odnosu s mentorom Ivanom Dečakom, Marin je puno rječitiji.

 Realan, a ne egoističan

– On je ono što se može nazvati savršenim mentorom. Naravno da cijenim i ostale mentore, ali njega sam jako dobro upoznao i mogu reći da je moja procjena bila sasvim točna. On je najbolji mentor i ujedno najbolji prijatelj. Zauzeo se za nas kao za svoju djecu. Svaka mu čast. Ivan je pokazao i dokazao mi da mogu i puno više nego što sam mislio. Danas mogu reći da vjerujem u sebe. Ali realno, ne da me ego povede prema dnu – pun je hvale ovaj skromni mladić.

Kako je Marin proteklih mjeseci, otkako se show prikazuje, stekao brojne obožavateljice, zanimalo nas je kome pjeva.

– Nisam dosad imao posvete. Više-manje pjevam jer to volim i uživam u tome. A što se tiče djevojaka – sve koje glasuju za mene, sa svima ću se oženiti! – kroz smijeh kaže Marin. Tajanstven je kad ga pitamo kakve djevojke voli pa, u svom stilu, duhovito odgovara: – Da, srce mi je bilo slomljeno pa sam ga zalijepio selotejpom.

(vecernji.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...