Marin Jurić Čivro: Pozitivac koji se zna svima uvući pod kožu

Objavljeno:

spot_img

Otac Branko (50) svirao je bubnjeve i bio u bendu s kojim je imao gaže na vjenčanjima, a Marin Jurić Čivro (20) i stariji brat Zrinko (23) kao klinci stalno su se motali oko njega i zavoljeli glazbu.

Marin i Ivan

– Nikad nije bio miran, hiperaktivnost je njegovo prirodno stanje. Odmalena je bio zabavan,
uvijek spreman na šalu i spletke. I kao dijete imao je nevjerojatnu sposobnost uvući se ljudima pod kožu. Zvuči nevjerojatno, ali nekad mi je bilo neugodno otići u grad s njim jer bi baš svakoj baki koju bi sreo, bez obzira poznaje li ju ili ne, veselo morao poželjeti dobar dan – smije se mama Vlatka (46). Otkad je Marin prošao na audiciji “The Voicea“, u rodnoj Virovitici zaustavaljaju je na ulici, čestitaju, a isti scenarij prati je i na radnome mjestu, u trgovini.

Dugokosi roker i metalac s naušnicama koje su mu u showu postale zaštitni znak svira bubnjeve, a prvi bend, Irritus, osnovao je u osmom razredu. U glazbenoj školi učio je svirati gitaru, bio je i u gradskom orkestru, a s 13 godina čudom je preživio tešku prometnu nesreću. Na pješačkom prijelazu udario ga je pijani vozač. Marin je tri mjeseca bio u bolnici. Slomio je zdjelicu, a stradali su mu i kuk te mišići.

– Pakao kroz koji smo prošli još nas je više zbližio kao obitelj. Suprug i ja smo poslije svega postali popustljiviji prema Marinu, a on je to često znao dobro iskoristiti, ali nikad nam nije stvarao probleme – kaže mama Vlatka. Za razliku od njega, brat Zrinko, koji je na četvrtoj godini zagrebačke Muzičke akademije, uvijek je bio miran i povučen, potpuna suprotnost Marinu, koji je s razlogom favorit u utrci za najljepši glas Hrvatske. Bez obzira na plasman u showu, Virovitičanin se u budućnosti namjerava baviti glazbom. Svjestan je da talenti iz televizijskih showova brzo padnu u zaborav kad se ugase kamere, ali on ni ne računa na uspjeh preko noći. (24sata.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...