Marin Jurić Čivro proglašen najboljim mladim pjevačem

Objavljeno:

Mlada nada na hrvatskom glazbenom nebu, Virovitičanin Marin Jurić Čivro, primila je svoj prvi music pub, singlovima nastavlja interesirati publiku

Finalist prve sezone HRT-ovog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske danas je primio očekivano priznanje.

21-godišnji Marin Jurić Čivro proglašen je najboljim mladim pjevačem i time odnio nagradu ‘Moj prvi music pub’. Glazbeni talk show ‘Music pub’ vodi i uređuje Zlatko Turkalj Turki, a nagrada se dodjeljuje od 1992. godine.

Prvi singl za pjesmu ‘Dobro jutro svima’, napisao je Ivan Dečak, a izvrsno se plasirala na glazbenim ljestvicama. U suradnji sa ženskom pop grupom Luminize nastao je i glazbeni produkt ‘Zašto još volim te’. Pjesma je ubrzo proglašena hitom mjeseca Hrvatskog radija.

– Nisam se nadao ovakvom uspjehu. Ovo je sve novo za mene i snalazim se kako mogu i kako znam. Ne znam čime sam ovo zaslužio, ali grlim ovu šansu. Želim imati što više materijala i nikada ne stati u glazbi – rekao je Čivro za radio HRT-a.

Zanimljiva boja glasa pjevača, suradnje, skromnost i glazbeni odabiri razlozi su postupnog uspona na domaćoj sceni. Očekujemo dodatne uspjehe ovog mladog glazbenika iz Virovitice, koji već ima svoju publiku. (Večernji list)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni