Mlada nada na hrvatskom glazbenom nebu, Virovitičanin Marin Jurić Čivro, primila je svoj prvi music pub, singlovima nastavlja interesirati publiku

Finalist prve sezone HRT-ovog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske danas je primio očekivano priznanje.

21-godišnji Marin Jurić Čivro proglašen je najboljim mladim pjevačem i time odnio nagradu ‘Moj prvi music pub’. Glazbeni talk show ‘Music pub’ vodi i uređuje Zlatko Turkalj Turki, a nagrada se dodjeljuje od 1992. godine.

Prvi singl za pjesmu ‘Dobro jutro svima’, napisao je Ivan Dečak, a izvrsno se plasirala na glazbenim ljestvicama. U suradnji sa ženskom pop grupom Luminize nastao je i glazbeni produkt ‘Zašto još volim te’. Pjesma je ubrzo proglašena hitom mjeseca Hrvatskog radija.

– Nisam se nadao ovakvom uspjehu. Ovo je sve novo za mene i snalazim se kako mogu i kako znam. Ne znam čime sam ovo zaslužio, ali grlim ovu šansu. Želim imati što više materijala i nikada ne stati u glazbi – rekao je Čivro za radio HRT-a.

Zanimljiva boja glasa pjevača, suradnje, skromnost i glazbeni odabiri razlozi su postupnog uspona na domaćoj sceni. Očekujemo dodatne uspjehe ovog mladog glazbenika iz Virovitice, koji već ima svoju publiku. (Večernji list)