Jedan je od finalista sutrašnjeg showa ‘The Voicea’ i 20-godišnji Virovitičanin Marin Jurić Čivro.

Marin Jurić Čivro

Kako nam je kazao, da će ući u finale, nije uopće očekivao, a na show se prijavio sasvim slučajno.

‘Jedne večeri sam bio kod prijatelja, slušali smo glazbu i gledali filmove. U jednom trenutku on mi je rekao da je vidio reklamu za ‘Voice’ i da se prijavim. Rekao sam da ću razmisliti i nakon par minuta iz zafrkancije ispunio prijavu’, govori pjevač koji će, bez obzira na pobjedu, i dalje ostati vjeran svom glazbenom izričaju.

‘Ne želim se mijenjati jer bi mi se u tom slučaju možda podigao ego, a ne volim egoistične ljude’, iskren je Marin kojem je drago da ima toliku podršku javnosti.

A podrška prijatelja i obitelji trebala mu je kada je 1. siječnja 2008. doživio tešku prometnu nesreću. Ispred glazbene škole pregazio ga je vozač u alkoholiziranom stanju, a tada 12-godišnji Marin zadobio je teške ozljede zdjelice i oporavljao se više od pola godine.

‘Neću mu nikad moći oprostiti. Iako me kasnije došao vidjeti u bolnicu, nisam ga mogao vidjeti. Ne mogu mu ni danas oprostiti. Nije se potrudio da mi pomogne, a u zatvoru je bio tek tri mjeseca, nakon čega je opet dobio vozačku dozvolu’, kaže Čivro pred kojim su ove subote ipak trenuci koji će mu zasigurno ostati u najljepšem mogućem sjećanju. (tporta.hr)