Masirale po kućama pa usput “operirale” po novčanicima

Objavljeno:

Masaža

Jučer, 19. studenoga u poslijepodnevnim satima u Gradini, od strane dvije ženske osobe, nakon lažnog predstavljanja počinjeno je kazneno djelo krađe. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su u obiteljsku kuću 80 – godišnjakinje oko 13 sati došle dvije ženske osobe koje su se predstavile kao zdravstvene djelatnice, te su od starije gospođe zatražile popis lijekova i da će njoj i njezinom suprugu omogućiti nabavku jeftinijih lijekova. Nakon pristanka, jedna od osoba je za vrijeme masaže, iskoristila njihovu nepažnju i otuđila više stotina kuna u domaćoj i stranoj valuti nakon čega su se obje udaljile iz kuće.

Opis osoba: prva je starosti oko 25-30 godina, svjetlije puti, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, odjevena u crne hlače i tamno-sivu majicu, dok je druga, starosti oko 60 godina, tamnije puti, visine oko 155 centimetara, jače tjelesne građe, odjevena u sivi kuputić i suknju, sa sivom kapom na glavi.

I dalje savjetujemo starije osobe: ako primite telefonski poziv nepoznate osobe, koja se predstavlja kao djelatnik neke banke i traži provjeru vašeg novca, ili ako vam ponudi masažu, te prodaju raznih zdravstvenih pomagala i slično, odmah o tome obavijestite policiju na broj telefona 192.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni