Mato Bubaš izabran za koordinatora HSP Ante Starčević

Objavljeno:

spot_img

Mato Bubaš

Glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić proveo je 07.01.2013. u cjelodnevnoj radnoj posjeti Virovitičko-podravskoj županiji. Uz njega u svim radnim i protokolarnim obvezama sudjelovao je predsjednik Podružnice Osijek i predsjednik Kluba vijećnika HSP AS u GV grada Osijeka Gordan Matković, dipl. ing.

U Slatini je Glavni tajnik svečano uručio imenovanje za koordinatora HSP AS za Virovitičko-podravsku županiji Mati Bubašu. Mato Bubaš istaknuti je i stari pravaš, predsjednik HVIDRA-e za grad Slatinu i njegovo prihvaćanje ove važne stranačke dužnosti znak je da HSP AS krupnim koracima ulazi u završnicu priprema za predstojeće lokalne izbore u Virovitičko-podravskoj županiji. Prema riječima novo imenovanog koordinatora stranka će biti ustrojena na svim razinama gradova i Općina na području VPŽ do kraja veljače ove godine.

U tom periodu se očekuje zbor za ŽV HSP AS VPŽ kojemu će nazočiti predsjednica stranke Ruža Tomašić, Glavni tajnik Pero Ćorić, zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš i drugi stranački dužnosnici. Nakon toga pristupit će se razgovorima sa strankama sličnog političkog svjetonazora oko zajedničkog izlaska na izbore. Samom imenovanju nazočio je i dosadašnji koordinator za VPŽ Hrvoje Majstorović koji je dao svoj veliki doprinos ustroju stranke do danas.

Na seoskom gospodarstvu Višnjica Glavni tajnik sa suradnicima susreo se sa predsjednikom HVIDRA-e na razini RH Josipom Đakićem. Tom prigodom informirao ga je o razlozima prikupljanja stranačke peticije u gradu Heroju, Vukovaru za uvođenje moratorija od 10 godina na dvojezičnost u Vukovaru. Zatražio je i dobio potporu Josipa Đakića kao predsjednika HVIDRA-e i zastupnika u Saboru RH.

U Virovitici održan je radni sastanak gdje je stranačko izaslanstvo primio Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić. Razgovaralo se o trenutnom stanju gospodarstva i započetim projektima na području VPŽ.

U gradu Orhaovici održana je javna tribina na kojoj su govorili Pero Ćorić, Gordan Matković dipl. ing. i Hrvoje Majstorović. Skupu je nazočio predsjednik Podružnice Suhopolje Marko Žapčić a na prijedlog nazočnih članova stranke i onih koji su to postali tijekom tribine izabrana je Ivanka Leheci za koordinatora HSP AS za grad Orahovicu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...