spot_img

Maturanti, saznajte kako se istaknuti na norijadi!

Objavljeno:

Bliže se ljetni praznici!

Bliži se kraj školske godine i osim što treba razmišljati kako poboljšati prosjek ocjena i položiti sve ispite, treba razmišljati i o tome kako korisno iskoristiti praznike. Dodatne aktivnosti su uvijek dobra opcija, no ako ste se već zasitili uobičajenog rasporeda onda je vrijeme da razmislite o nekim novim mogućnostima.

Danasradim.hr
Danasradim.hr

Istakni se među ostalim srednjoškolcima!

No prije početka ljetnih praznika, ono što najviše zaokuplja maturante, osim polaganja ispita, je i sama norijada! Dan kada maturanti slave kraj nastave i početak novog životnog razdoblja. Cilj svih maturanta je biti kreativan, biti najbolji i istaknuti se među ostalim srednjoškolcima sa najoriginalnijim majicama. Jer imati najoriginalniju majicu za jednog maturanta je stvar prestiža!

Već ste osmislili svoje majice za norijadu?

Maturanti, jeste li već pripremili svoje majice za norijadu? Ako i niste, ne brinite! Portal danasradim.hr pripremio je za vas maturantske majice potpuno besplatno. Plave? Crvene? Ili pak ružičaste? Sa natpisom ili slikom? Budite maksimalno kreativni jer samo najbolji se pamte!

Kako napraviti majicu i biti bolji od prošlih generacija? Sada je pravo vrijeme da krenete u potragu za vašim idealnim sloganom i nadmašite sve ostale razrede! Na službenoj Facebook stranici portala danasradim.hr  krenuo je nagradni natječaj u kojem vrlo lako možete osvojiti besplatne maturantske majice za cijeli razred. Sve što trebate napraviti je poslati jednu sliku koja najbolje predstavlja tvoj razred i skupiti dovoljan broj lajkova, odnosno najmanje 500 da uđete u drugi krug natječaja. U drugom krugu natječaja dizajnirate svoje maturantske majice i ako vaš dizajn osvoji najveći broj lajkova vi ste pobjednici.

Nagradni natječaj je krenuo, a već imamo i prve finaliste, stoga požurite sa prijavom i pokušajte nadmašiti 4. razred Prirodoslovno matematičke gimnazije iz Našica. Majice za pobjednički razred izraditi će print studio Jedan Dva iz Virovitice. No, ako ste već u istom print studiju izradili majice, a na natječaju ostvarite prvo mjesto, za plaćane majice osiguran vam je povrat novca.

Dostupne ideje i boje majica možete pogledati na Norijada.hr internet stranici.

Norijada
Norijada

Stekni iskustvo!

Nakon položenih ispita i norijade pred vama su dugi ljetni praznici. Kako bi ste ih pametno iskoristili učlanite se u učenički servis i iskusite kako je to zaraditi i upravljati vlastitim novcem.

Iskoristite besplatno ljetovanje i zaradite!

Jeste li znali da svoj učenički posao možete raditi i na moru? Ako ove godine ne znate kamo biste na more ili vam roditelji to ovaj put ne mogu priuštiti, razmislite da sa ekipom krenete na sezonu na Jadran. Ovdje  pogledajte sve poslove koji se nude na obali. Osim što ćete se na kraju ljeta vratiti sa određenom ušteđevinom, na taj način ćete imati besplatan smještaj cijelo ljeto i imat ćete priliku upoznati mjesto u kojem radite.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...