Mejaši – Tamburaši u starkama uskoro stižu u Viroviticu! Mladi sastav nakon velikog uspjeha singla Zorica gotovo da nema slobodnog vikenda, a već ovog petka očekuje ih nastup u klubu Bolero u Virovitici.

Mladi sastav Mejaši prepoznatljiv po imenu Tamburaši u starkama, nakon velikog uspjeha singla Zorica, koji je u rekordnom roku premašio sva očekivanja i pojavio se na vrhu top ljestvica diljem Hrvatske živi svoj san. Gotovo da nemaju slobodnih dana, a već ovog petka stižu u Viroviticu gdje ih očekuje nastup u klubu Bolero.

“Drago nam je da stižemo u Viroviticu i da ćemo imati priliku odsvirati uživo Zoricu ali i naše druge pjesme. Putem naših društvenih mreža često dobivamo upite i pozive iz svih dijelova Hrvatske i trudimo se razveseliti sve naše fanove. Ovog petka obećajemo ludu zabavu i pozivamo Vas sve da dočekate zoru uz Mejaše“. – rekao nam je Nikola Bosilj iz Mejaša.

Popularna Zorica mogla se čuti u europskim zemljama poput Mađarske i Španjolske pa su Tamburaši u starkama radi boljeg razumijevanja u novopečenoj Europskoj uniji pjesmu snimili i u engleskoj verziji u suradnji sa poznatim radijskim voditeljem Davorom Dretarom Dreletom.

Mejaše čini šest mladih glazbenika koji se od klasičnih tamburaša razlikuju po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure sa pop-rock elementima. Dečki su tamburama dodali bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom. U izniman glazbeni talent modernih tamburaša možete se uvjeriti ako poslušate njihovu pjesmu Zorica ili posjetite jedan od njihovih brojnih ljetnih koncerata diljem Hrvatske.