Mihael Batur izabran za predsjednika Foruma mladih Gradske organizacije SDP-a

Objavljeno:

spot_img

Forum mladih Gradske organizacije SDP-a Virovitica održao je redovnu izbornu konvenciju koja je izabrala novo rukovodstvo na mandate od dvije godine. Tako je za predsjednika izabran Mihael Batur, za potpredsjednike Ivana Matoš i Danijel Jerbić. Izabran je i novi Gradski odbor FM od 6 članova.

Novoizabrani predsjednik se svima zahvalio na danom povjerenju te naglasio kako je daljnja suradnja od velike važnosti, jer nam u sljedećoj godini dolaze lokalni izbori gdje će FM imati veliku ulogu.

Konvenciji su također prisustvovali i potpredsjednica Foruma mladih SDPH Arijana Lekić-Fridrih, tajnik FM SDPH Marko Krička, član Glavnog odbora SDPH Nikola Domitrović, dogradonačelnica Grada Slatine Jovana Žnidarec, predsjednica Foruma mladih Županijske organizacije i članica Glavnog odbora SDPH Martina Grman te predsjednik Županijske organizacije i saborski zastupnik Tomislav Žagar.

Forum mladih i dalje će nastaviti sa svojim aktivnostima na nivo Grada Virovitice, i već prva akcija koju će održati je podjela lampiona građanima uoči “Svih svetih”. (fmsdp)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...