Milan Cindrić je nezavisni kandidat za načelnika Gradine

Objavljeno:

Milan Cindrić

Milan Cindrić je kandidat grupe birača (nezavisni kandidat) za načelnika općine Gradina i nositelj liste grupe birača (nezavisne liste) za novi saziv općinskoga vijeća općine Gradina.

U tri mandata bio je nezavisni vijećnik u općinskome vijeću općine Gradina i 2 godine predsjednik Općinskog vijeća općine Gradina.

– Najustrajniji sam protivnik politike HDZ-a u Gradini u zadnjih 10 godina koji o tome javno govori. Činjenica da je općina Gradina u zadnjih 8 godina nije povukla niti jednu jedinu kunu iz europskih fondova, a potrošeno je u 8 godina cca 70 milijuna kuna i stvoren minus u proračunu 10-ak milijuna kuna. Rekao je Milan Cindrić.

Kao načelnik s grupom suradnika želi tu politiku promijeniti.

Cindrić: Najustrajniji sam protivnik politike HDZ-a u Gradini u zadnjih 10 godina

Osnovni zadaci u narednom periodu, prema Cindrićevim riječima bit će stabilizacija proračuna i rješavanje nagomilanih dugova, te stvoriti dio sredstava za izradu više infrastrukturnih projekata s kojima bi se apliciralo za europske fondove.

– Tu mislim na projekte obnove društvenih domova i dovršavanje istih u Gradini, Brezovici, Detkovcu, Budakovcu, Žlebini , Novom Gradcu, izgradnji novoga društvenog doma u Bačevcu, izgradnja vatrogasnog spremišta u Gradini, postavljanje nove LED javne rasvjete, uređenje i pravljenje dječjih igrališta po selima koja ih nemaju kao što to čini općina Lukač ovih dana. Preko gradskih tvrtki Virkom i Plin VTC. u kojima je općina suvlasnik nastaviti izgradnju kanalizacije i plinofikacije u općini Gradina. Ovi projekti se ne mogu završiti u jednom mandatu kako obećava kandidat HDZ-a jer ne postoji niti jedina općina koja je to napravila u jednom mandatu. Naravno da će se nastaviti sa socijalnim programima, besplatne knjige osnovnoškolcima, konačno uvođenje stipendija studentima, jer smo mi jedina općina koja nema stipendije u županiji. Naravno da treba aplicirati i izgradnju nogostupa u mjestima gdje se bude napravila kanalizacija. Rekao je Milan Cindrić.

Sredstva za mnoge projekte se mogu uštedjeti u korektnim javnim nabavama na kojima su u 8 godina nastali ogromni dugovi kroz višestruko preplaćene sve poslove, tvrdi Cindrić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni