Ministar Jakovina otvara Agroexpo 2012.

Objavljeno:

spot_img

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina 31. kolovoza i 1. rujna biti će u posjeti Virovitičko-podravskoj županiji. U petak, 31. kolovoza u vijećnici Virovitičko-podravske županije s početkom u 17,00 sati održati će se okrugli stol na temu nove poljoprivredne politike i mjera Ministarstva poljoprivrede na kojemu će i ministar Jakovina biti prisutan. Uz župana Virovitičko-podravskog Tomislava Tolušića sa suradnicima, na okruglom stolu biti će prisutni predstavnici HGK Županijske komore Virovitica, HOK obrtničke komore VPŽ i Saveza poljoprivrednih udruga VPŽ. Nakon okruglog stola, u 19,00 sati, ministar će u maloj vijećnici održati konferenciju za tisak.

Sljedeći dan, u subotu 1. rujna, ministar Jakovina otvoriti će 2. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2012. koji se održava u Virovitici. Svečano otvorenje počinje u 10 sati na Trgu kralja Tomislava (ispod sata) uz prigodan kulturno umjetnički program. Nakon svečanog otvorenja ministar Jakovina će sa županom Tolušićem i ostalim uzvanicima krenuti u obilazak sajma.Podsjetimo, za Agroexpo 2012. do sada je ukupno prijavljeno 60 izlagača, a sajam će se održavati u centru Virovitice, ulica Ferde Rusana, od kružnog toka kod kavane Nova do autobusnog kolodvora. Uz Agroexpo 2012., istovremeno se obilježava i Dan udruga Virovitičko-podravske županije, koje će prostoru od gradskog sata do zgrade Fine predstaviti svoj rad i djelovanje kroz izložbu svojih rukotvorina i radova te brojne kulturno umjetničke nastupe, a sve povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...