Ministrica Vesna Bedeković, obišla radove na izgradnji novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te trodijelne sportske dvorane u Virovitici

Objavljeno:

spot_img

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković, saborski zastupnik Josip Đakić, državna tajnica za demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marija Pletikosa, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i njegov zamjenik, Damir Marenić, uz pročelnicu Ureda gradonačelnika Virovitice Đurđu Aragović, te ravnateljicu Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Margarita Kovačević, obišla je radove na izgradnji novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te trodijelne sportske dvorane u Virovitici.

Ovim projektom osigurat će se adekvatan prostor za školovanje djece s teškoćama u razvoju, a spremni su i novi programi – od jeseni će Centar pohađati i djeca vrtićke dobi te srednjoškolci, a sportsku dvoranu će, uz korisnike centra, koristiti i brojni sportaši, kao i učenici obližnje OŠ Vladimir Nazor. Ovo je jedan od najvećih projekata Grada Virovitice, vrijedan je 78 milijuna kuna, a sufinanciraju ga Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Otvorenje se očekuje oko 1. listopada. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak).

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...