Mještani spašavali unesrećene u automobilskoj nezgodi

Objavljeno:

spot_img

U subotu 5. svibnja oko 15.55 sati, u naselju Stari Gradac, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 63 – godišnjak, upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, kroz naselje Stari Gradac, Ulicom Vladimira Nazora smjerom jug-sjever, gdje je dolaskom do kbr. 82, započeo radnju pretjecanja nepoznatog vozila ispred sebe u trenutku kada traka namijenjena za pretjecanja nije bila slobodna na dovoljnoj udaljenosti i tako ugrožavao sigurnost prometa, odnosno u tom trenutku je iz suprotnog smjera, nailazilo vozilo slatinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 59 – godišnjak pri čemu je na zapadnoj prometnoj traci došlo do udara prednjeg dijela vozila zagrebačkih u prednji dio vozila slatinskih registarskih oznaka, nakon čega je vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, odbačeno u putni jarak, dok je vozilo slatinskih registarskih oznaka ostalo na prometnoj traci.

Obzirom da su sudionici prometne nesreće iz vozila slatinske registarske oznake, zbog deformacije vozila, ostali u unutrašnjosti vozila, lokalni mještani su ubrzo došli do unesrećenih sudionika radi pružanja pomoći, među kojima je bio i načelnik PU Siniša Knežević, koji je aktivno sudjelovao u otvaranju zaglavljenih vrata na automobilu kako bi se imobilizirali vozač i putnica iz spomenutog vozila.

Vozači su alkotestirani, bez reakcije na alkohol, a nakon zbrinjavanja u OB Virovitica, izvađena im je krv i urin.

U prometnoj nesreći oba vozača i putnica zadobili su teške tjelesne ozlijede. Protiv 63 – godišnjeg vozača slijedi odgovarajuće pismeno.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...