Postali su klub za cijelu obitelj, pa i za mame i tate

VIROVITICA – Zbog prevelikih troškova koje bi klub imao nastupanjem seniorske ekipe u 2.hmnl-istok uprava kluba je odlučila da ove godine neće nastupiti sa seniorima u toj ligi već da će se „baciti“ na nove projekte“.

Odustajanje od natjecanja sa seniorima u 2.hmnl nikako ne znači da klub prestaje sa radom već dapače – sada se možemo posvetiti i onome za što prije nismo imali tako puno vremena pa smo postali klub s puno projekata i ideja – kaže Damir Filipović, dopredsjednik i trener MNK No limit naglasivši da sve više sugrađana dolazi trenirati i provoditi svoje vrijeme trenirajući.

Već drugu godinu zaredom uspješno organiziraju sportsku igraonicu koju polaze djeca od tri do sedam godina, a od ove godine s radom je krenula i napredna grupa koju pohađaju djeca od sedam godina, a u kojoj se rade isključivo nogometni elementi. Osim najmlađih polaznika rade i s juniorima, a trenutno upisuju djecu kadetskog uzrasta koja će 2-3 puta tjedno trenirati u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić te se pripremati za natjecanje u 2.hmnl-istok. Ipak najveća novost u klubu je početak rada sa ženskom ekipom.

Drago mi je da je u našem gradu organizirano ovako nešto i za žene.. Sin Nikola je polaznik No Limit igraonice od svoje 4 godine i super je to što ja kao mama i Nikola kao sin možemo igrati za isti klub i što smo na taj način dobar primjer vlastitoj djeci kako je zdravo baviti se sportom – rekla je nova nogometašica Ivana Krstanović.

Kada se 2007. godine rodila ideja da naprave ekipu koja će nastupiti na malonogometnim turnirima te biti prepoznatljiva po svojim igrama i sportskim ponašanjem nije im ni na kraj pameti bilo da će pet godina kasnije biti klub u kojem će biti mjesta za cijelu obitelj pa i za žensku ekipu.

Imamo za svakog ponešto i svi koje vole sport su dobrodošli u naš klub od najmlađih djevojčica i dječaka ,srednjoškolki i srednjoškolaca te sada mama i tata – zaključio je trener Filipović.

Slobodan Kadić