MNK “No limit” postao Sportska akademija

Objavljeno:

Virovitica zaista postaje grad sporta. MNK No limit promijenio je ime u Sportsku akademiju No limit. Tako je odlučila uprava kluba na izvanrednoj skupštini kluba jer su zaključili da dosadašnji klub prerastao okvire isključivo malonogometnog kluba i u budućnosti će se širiti i na druge sportove.

Javila se potreba za preustrojem udruge u sportsku akademiju koja će u svom sastavu ovisno o interesima polaznika imati različite ustrojstvene oblike. Naglasak će biti na nogometu i na radu sa mlađim uzrastimana – istaknuo je Tomislav Filipović, predsjednik No limit sport academy.

U javnim nastupima i natjecanjima svi unutarnji ustrojstveni oblici nastupit će pod službenim nazivom Akademije koja bi nosila naziv SPORTSKA AKADEMIJA NO LIMIT, odnosno nazivom na engleskom jeziku NO LIMIT SPORT ACADEMY.

Od samog početka klub je postavljen na zdrave temelje, sve je transparento i pošteno, trudimo se da ono što organiziramo bude na što višoj razini i sretni smo što smo kao takvi prepoznati od naših sportskih prijatelja. – ističe dopredsjednik Damir Filipović naglasivši da su njihovi ciljevi omogućavanje bavljenja sportom na najvišoj razini i svim polaznicima od najranije dobi.

Sportska je igraonica je prva stanica u sportskom razvoju djeteta. Već od četvrte godine s djecom rade na njihovom univerzalnom sportskom razvoju te ih kroz igru upoznaju s različitim strukturama kretanja, rade na razvoju koordinacije i postavljaju temelje za daljnje bavljenje sportom.

Nakon igraonice djeca od sedme godine prelaze u nogometnu akademiju gdje počinju svoje nogometno školovanje. Sportska akademija No Limit će talentiranim mladim nogometašima omogućiti rad unutar svojeg ELLITE programa a po uzoru na svijetski poznate nogometne klubove i njihove nogometne akademije. To konkretno znači rad u manjim grupama i individualni pristup u nogometnom razvoju mladih sportaša – dodaje T. Filipović.

Osim Ellite programa unutar akademije postoji komercijalni program gdje je omogućeno rekrativno, ali organizirano i pod stručnim nadzorom, bavljenje sportom svima pa je tako za pohvaliti trud dvadesetak djevojaka koje redovito zadnjih dva mjeseca treniraju i upoznaju taj najpopularniji sport na svijetu – nogomet.

Futsal i dalje ostaje naša velika ljubav te se trudimo osigurati sredstva kako bi se naši juniori i u ovoj sezoni natjecali u njihovoj uzrasnoj kategoriji u 2.HMNL no sada pod novim imenom NO LIMIT SPORT ACADEMY- zaključio je predsjednik Filipović.

Slobodan Kadić

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...