Motociklist (44) poginuo u naletu na kombi vozilo u Suhopolju

Objavljeno:

Nesvakidašnja prometna tragedija dogodila se u utorak oko 19.50 sati u Suhopolju. Nakon što je četrdesetčetverogodišnji motociklist popravio svoj motocikl i s njim krenuo u probnu vožnju od Suhopolja do Gradine, pri povratku u Suhopolje dogodila se teška prometna nesreća.

Motociklist se velikom brzinom približavao svojoj obiteljskoj kući gdje su ga pored puta čekali petnaestogodišnji sin i nekoliko prijatelja. U susret mu je dolazilo kombi vozilo virovitičkih registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazio njegov prijatelj. Samo nekoliko metara prije mimoilaženja vozač kombija neočekivano je s desne trake prešao na lijevu u namjeri da okrene vozilo, te je tako motociklistu oduzeo prednost.

U snažnom naletu motocikla u srednji dio kombija vozilo je završilo u lijevom putnom jarku, motocikl se u potpunosti raspao, a tijelo motocikliste doslovno je preletjelo zrakom više od 50 metara i palo je uz rub metalne ograde. U pomoć unesrećenom priskočili su sin i prijatelji, ali je motociklista već bio mrtav. Vozač kombi vozila u prometnoj je nesreći prošao bez ozlijeda. Policija istražuje sve okolnosti ove prometne tragedije u kojoj je stradao otac troje maloljetne djece.

Dragutin šantoši
Večernji list

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...