Na području Virovitičko-podravske županije, već osmi dan zaredom nema pozitivnih na koronavirus, izvijestili su iz Stožera. “Iako je danas „dobro biti negativan“, ostanite pozitivni, jer nakon kiše uvijek dolazi sunce. I nakon korona virusa doći će bolji dani… Sunce nas mami van, no nemojte da nas lijepo vrijeme zavara. Poštujte epidemiološke i sigurnosne upute, budite strpljivi, savjesni i odgovorni. Izdržali smo do sada, izdržimo i nadalje, jer ovo je bitka sviju nas.

Ostanite doma, poštujte socijalni kontakt. Na području Virovitičko-podravske županije, zahvaljujući vama, već osmi dan zaredom nema pozitivnih na korona virus. Oboljelih je i nadalje dvoje, oni se nalaze u kućnoj samoizolaciji i više niti nemaju simptome bolesti COVID 19… Do sada je na području naše županije testirano 96 osoba, 94 nalaza su bila negativna… U posljednja 24 sata, djelatnici Policijske uprave Virovitičko-podravske, na dežurnim punktovima u kontroli prometa zatekli su 3.985 osoba u 3.193 vozila.

Od navedenih, njih 14 nije imalo propusnice… Provjerili su i 21 osobu poštuju li mjere samoizolacije. Svi su bili na svojim adresama… Svima vama koji poštujete epidemiološke i sigurnosne mjere, hvala vam.

Iako je danas „dobro biti negativan“, ostanite životno pozitivni, jer nakon kiše uvijek dolazi sunce. I nakon korona…

Gepostet von Virovitičko-podravska županija am Mittwoch, 8. April 2020