Na virovitičkim ribnjacima obilježen Međunarodni praznika rada

Objavljeno:

spot_img

Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice tradicionalno su i ove godine organizirali proslavu Međunarodnog praznika rada – 1. svibnja. Obilježavanje je započelo budnicom Gradske glazbe ulicama Virovitice, a već treću godinu za redom organizirana je i Virovitička biciklijada koja je ove godine okupila gotovo 300 sudionika, najviše do sada. Od Palače Pejačević do Virovitičkih ribnjaka, predvođeni Gradskom glazbom Virovitica, biciklirali su i stari i mladi, a među brojnim biciklistima bio je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Za mnogobrojne izletnike Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice organizirali su besplatan prijevoz autobusom s područja mjesnih odbora grada do Virovitičkih ribnjaka gdje je održan zabavni program koji je nadahnuto vodio virovitički glumac Mijo Pavelko – Mikeš.

Uz besplatan grah, pivo i sokove koje su posluživali djelatnici Gradske uprave, mnogobrojne posjetitelje zabavljali su Gradska glazba i Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica, Megasound benda i KUD-a Virovitica.

I ove godine nagrađeni su najstariji i najmlađi sudionici biciklijade te je tako nagradu za najstarijeg sudionika dobio 84-godišnji Vladimir Dopler, dok je najmlađi bio jednogodišnji Fran Kiš, a nagrade im je dodijelio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Osim toga, u sklopu zabavnog programa, gdje su se uključili i Sportska zajednica grada Virovitice i Društvo za sport i rekreaciju Podgorje, organizirane su Igre starih sportova te su se tako izletnici natjecali u bacanju potkove, skakanju u vreći te potezanju užeta. Najbolji u bacanju potkove bili su Marica Dukarić i Ivan Baček, u povlačenju užeta Zajednica žena Katarina Zrinski Virovitica i ekipa iz Podgorja te u skakanju u vreći Damir i Martina Sabo. (Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...