Virovitičko-podravska županija organizirala je povodom obilježavanja Dana županije natjecanje za najbolju selfie fotografiju, a uvjet je bio da fotografija bude vlastoručno snimljeni autoportret autora (sam ili s drugim osobama) te da sadržava prepoznatljiv motiv Virovitičko-podravske županije (npr. priroda, kulturni ili povijesni objekti, kulturni ili zabavni događaji).

Podsjetimo, selfie fotografiju izabrali smo u dvije kategorije: jednu koja je u galeriji fotografija na službenoj Facebook stranici Virovitičko-podravske županije dobila najviše glasova (lajkova), dok je drugu izabralo tročlano Povjerenstvo na čelu s pročelnicom Ureda župana Jasnom Abramović. Autorica najbolje selfie fotografije u prvoj kategoriji je Jasna Đorđević, dok je u drugoj kategoriji pobjedničko mjesto osvojila selfie fotografija Matije Rođaka.

Nagrađeni Jasna Đorđević i Matija Rođak, autori najboljih selfie fotografija s motivom Virovitičko-podravske županije

Jasna i Matija nagrađeni su poklon paketom u vrijednosti 300,00 kuna (selfie štap, prepoznatljivi proizvodi s područja Virovitičko-podravske županije, 2 kino ulaznice za 2 predstave po izboru u POU Slatina te ručak za dvije osobe u restoranu „Škola“), a nagradu su preuzeli u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije.

Nadamo se da će nagrađeni uživati u poklonu i svima još jednom hvala na sudjelovanju i originalnim fotografijama.