Najboljim proizvođačima šećerne repe i poslovnim partnerima Vira i Sladorane dodijeljena priznanja Zlatna repa

Objavljeno:

spot_img

Predsjednik Uprave Viro tvornice šećera Željko Zadro i predsjednik Nadzornog odbora Sladorane Marinko Zadro dodijelili su tradicionalna godišnja priznanja Zlatna repa proizvođačima šećerne repe i poslovnim suradnicima koji su se svojim radom i suradnjom s Viro tvornicom šećera istaknuli u 2013. godini. Od ukupno 15 priznanja, 12 je uručeno najboljim proizvođačima šećerne repe, a dva su priznanja uručena poslovnim partnerima. Zlatna repa za dugogodišnji doprinos u proizvodnji šećerne repe dodijeljena je prof. dr. sc. Andriji Kristeku s poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Kooperantima Viro tvornice šećera dodijeljeno je šest priznanja. Zlatnu repu za najboljeg proizvođača šećerne repe u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 500 ha osvojila je tvrtka Belje iz Darde. U kategoriji proizvođača sa zemljištem od 100 do 500 ha najboljom je proglašena tvrtka Anabbela iz Duboševice. Zlatna repa u kategoriji proizvođača sa zemljištem veličine od 50 do 100 ha pripala je Dušku Trstenjaku iz Baranjinog vrha, dok je Siniša Hrgović iz Vaške dobitnik Zlatne repe u kategoriji od 20 do 50 ha. U kategoriji proizvođača sa zemljištem od 10 do 20 ha priznanje je primio Josip Ligda iz Orahovice, a u kategoriji proizvođača sa zemljištem do 10 ha Ivan Kaladić iz Gradine. Zlatna repa za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju dodijeljena je tvrtki Primex Consulting KFT iz Mađarske.

Sladorana je također nagradila šest kooperanata za iznimne rezultate u uzgoju šećerne repe u 2013. godini. Tvrtka Vupik iz Vukovara dobila je Zlatnu repu za najboljeg proizvođača šećerne repe sa zemljištem većim od 500 ha, dok je tvrtka Banovci iz Banovaca nagrađena u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 100 ha. Zlatna repa u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 50 ha dodijeljena je tvrtki Meretine iz Županje, dok je Nikola Bura iz Vinkovaca dobitnik Zlatne repe u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 20 ha. Slavko Serezlija iz Gradišta i Slavica Crnković iz Šarengrada primili su priznanje za najboljeg proizvođača u kategoriji do 10 ha, dok je poljoprivrednoj zadruzi Korođ iz Korođa dodijeljena Zlatna repa za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...