Nakon što je vozaču kamiona pokazao srednji prst, vozač mopeda (2,86 ‰) sletio u kanal

Objavljeno:

spot_img

Jučer 26. srpnja oko 11 sati u Špišić Bukovici, dogodila se prometna nesreća koju je prouzročio drski alkoholizirani vozač.

Prometna nesreća se dogodila 54 – godišnji vozač s kolnog prilaza u Ulici Petra Preradovića, začeo uključivanje u promet s teretnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka, kada je u tom trenutku od smjera juga, naišao neregistrirani i neosigurani moped, kojim je upravljao 51 – godišnji vozač pod utjecajem alkoholova od 2.86 promila, bez vozačke dozvole i zaštitne kacige, koji je u tom trenutku radi izbjegavanja sudara, skrenuo na bankinu i zelenu površinu, nakon čega se ponovno vratio na kolnik kako bi sustigao teretno vozilo, gdje je lijevom rukom pustio upravljač na mopedu i putniku u teretnom vozilu na drzak i nepristojan način pokazao srednji prst, a zatim i prestigao teretno vozilo, nakon čega se okrenuo prema vozaču i putniku, te ponovno pokazao srednji prst pri čemu je izgubio ravnotežu na mopedu i sletio u putni kanal.

Vozač mopeda je zadobio tjelesne ozlijede. Protiv vozača mopeda podnesen je optužni prijedlog, a vozaču teretnog vozila biti će dostavljena obavijest i uplatnica za plaćanje novčane kazne.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...