Glazbene suradnje oduvijek su bile posebno zanimljive. Kada se oko iste pjesme okupe različiti glazbenici njihova fuzija, vizija i kreativa mogu stvoriti nezaboravne minute upisane u glazbenu povijest. Na domaćoj glazbenoj sceni ostvarena je još jedna uistinu zanimljiva glazbena suradnja.

Grupi Vatra u novom se singlu pridružio vlasnik najprepoznatljivijeg vokala ovih prostora – Massimo!
Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je uz moj vokal zahtijevala još “začina”, a sve je od početka skladanja prizivalo Massima, kaže Dečak.

“Nama se nikud ne žuri” naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike i ispričala još jednu čarobnu priču. Motiv prolaznosti i ljubavi sam se nametnuo autoru Ivanu Dečaku koji je pjesmu posvetio nedavno preminulom kolegi Anti Perkoviću, glazbeniku i novinaru koji nas je prerano napustio.

“Njegov odlazak šokirao me do te mjere da se pjesma jednostavno izlila, prolila, dogodila u trenu. Pisao sam je iz ženskog rakursa jer tako ostavlja jači dojam. Uostalom, poslušajte.” – rekao je Ivan Dečak.

Pjesmu “Nama se nikud ne žuri” Vatra i Massimo prvi će put uživo izvesti na Massimovom koncertu za Valentinovo, 14.2. u splitskoj Spaladium Areni gdje će grupa Vatra nastupiti kao posebni glazbeni gosti, a premijerno je možete čuti u petak, 2.2. u Jutarnjem showu Antene Zagreb!