Namjerno zapalio tri automobila

Objavljeno:

spot_img

U subotu, 8. kolovoza oko 23 sata, policijski službenici Policijske postaje Slatina, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21 – godišnjim muškarcem, zbog kaznenih djela, dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom, prijetnje, napad na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari.

 Provedenim kriminalističkim istraživanjem u nazočnosti Inspektora zaštite od požara, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako je spomenuti 21 – godišnjak, dana 8. kolovoza oko 3 sata u Slatini, počinio kazneno djelo, dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom, tako što je došao do adrese prebivališta muškarca u dobi od 55 godina, gdje je zapaljivom tekućinom, polio i zapalio osobne automobile VW „Polo“, (u potpunosti izgorio) i Fiat „Punto“, (nagorio stražnji kraj), nakon čega je otišao do adrese prebivališta muškarca u dobi od 49 godina, gdje je na isti način zapalio osobni automobil Opel „Corsa“, koji je vlasnik ranim opažanjem, uspio ugasiti protupožarnim aparatom. Požare na prva dva automobila, ugasili su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe iz Slatine. Ukupna materijalna šteta je oko 15 000 kuna.

Nakon požara automobila, policijski službenici su brzom intervencijom uhitili 21 – godišnjaka, koji je nakon uhićenja u Policijskoj postaji Slatina, zbog postojanja osnove sumnje, počinio i kaznena djela prijetnje, napad na službenu osobu i oštećenje tuđe stvari.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, 8. kolovoza u 23 sata, 21 – godišnjak je uz posebno izvješće, predan pritvorskom nadzorniku PU virovitičko-podravske po kojem je dana 9. kolovoza u 11 sati, doveden u ODO Virovitica, gdje je ispitan, a nakon ispitivanje je u 17 sati, sproveden sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru, koji mu je odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana.        

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...