Gradi se svemirska stanica s teleportacijskim uređajem!

Objavljeno:

Nakon što je Vlada premijera Zorana Milanovića ignorirala gotovo sve službene pozive i prijedloge za rješavanje problema građana Virovitičko-podravske, jedne od najnerazvijenijih hrvatskih županija, na službenom portalu županije objavljena je nesvakidašnja vijest:

Izgradnja svemirske stanice zbog ravnomjernog razvoja Slavonije

SVJETSKI EKSKLUZIV!!! Hrvatska Vlada i NASA u Virovitici grade prvu svemirsku stanicu s teleportacijskim uređajem!!!

– ‘Kako doznajemo iz neslužbenih krugova bliskih Vladi Republike Hrvatske, Virovitičko-podravska županija uskoro bi mogla postati najveća investicijska priča nove Hrvatske Vlade. Naime, naši izvori nam potvrđuju da su završeni pregovori Vlade i NASE, američke agencije za svemirska istraživanja i da se već na jesen kreće s izgradnjom prve svjetske svemirske stanice s teleportacijskim uređajem koja ce biti smještena na području Grada Virovitice. Razlog odabira Virovitice kao lokacije za ovu, preko 100 milijardi dolara vrijednu investiciju, je ravnomjerni regionalni razvoj i konačno jačanje ove županije i cijele Slavonije u cilju sprječavanja daljnje prometne i svake druge izoliranosti. Nakon izgradnje svemirske stanice s teleportacijskim uređajem Hrvatska Vlada će omogućiti svim građanima ove županije, za početak, teleportiranje do Zagreba i Osijeka, a u budućnosti se planira i teleportiranje na Mars, Jupiter i Pluton.

Nakon najave ove velebne investicije puno je lakše shvatiti najavu ukidanja željezničke linije Virovitica – Osijek koja kreće već od jeseni kao i zaustavljanje izgradnje autoceste Vrbovec – Bjelovar – Virovitica. Teleportiranje je budućnost ove županije i hvala Hrvatskoj Vladi što nam pomaže da to shvatimo na svojoj vlastitoj koži. Beam us up, Zorane!!’, piše na županijskom portalu.

Župan Tolušić: – Vlada ne gradi ceste, ukida željezničke pruge

– Županija je ostala bez željezničke pruge Virovitica – Banova Jaruga, ova Vlada odustala je od izgradnje brze ceste od Zagreba do Virovitice, a sada je iz Hrvatskih željeznica najavljeno ukidanje putničke željezničke linije Virovitica – Osijek. Građani su ogorčeni zbog takvog ponašanja Vlade, a kako na naše upite i prijedloge nitko ne reagira, očito je da Vlada RH ima tajno rješenje kako će građanima ove županije osigurati ustavna prava i priliku za gospodarski razvoj, kratko je napis na webu komentirao župan Tomislav Tolušić.

Dragutin Šantoši
Večernji list

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni