Nastavak dugogodišnje suradnje Unsko-sanskog kantona i Virovitičko-podravske županije

Objavljeno:

spot_img

Delegacija Unsko-sanskog kantona na čelu s premijerom Izudinom Saračevićem, bila je u četvrtak, 29. travnja u radnoj posjeti Virovitičko-podravskoj županiji.

IMG_7185

Nakon sastanka u HGK – Županijskoj komori Virovitica, delegaciju je u prostorima Virovitičko-podravske županije ugostio župan Tomislav Tolušić, zajedno s zamjenicima Sanjom Bošnjak i Zdravkom Dijakovićem te ravnateljem Razvojne agencije VIDRA Tomislavom Petricem.

Glavne teme sastanke bile su nastavak dugogodišnje uspješne suradnje Županije i Unsko-sanskog kantona te iskustva Virovitičko-podravske županije s fondovima EU. Riječi je bilo i mogućnostima razmjene primjera dobre prakse, osobito u pogledu EU projekata, te o ostalim pitanjima od zajedničkog interesa, kao što su kultura, sport i slično.

U sklopu radne posjete delegacija Unsko-sanskog kantona obišla je Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije, koji je izgrađen u sklopu jednog od najvrijednijih EU projekata koji su provedeni na području županije, tvrtke BRANA d.o.o. i TVIN d.o.o. u Virovitici te META-PLAST d.o.o. u Pitomači.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...