“Neodoljivo privlačna…”, nova brušura županijske Turističke zajednice predstavljena u Zavičajnom muzeju u Slatini

Objavljeno:

U ponedjeljak, 22. veljače, u prostorijama Zavičajnog muzeja Slatina održano je predstavljanje nove promotivne brošure pod nazivom “Neodoljivo privlačna…”. Predstavljanju brošure su prisustvovali obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš, direktorica županijske Turističke zajdenice Martina Jakelić te brojni drugi uzvanici.

Turistička zajednica

Izdavač brošure je Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, tekst potpisuje Željka Kunštek, a fotografije koje se mogu pronaći unutra rezultat su rada niza fotografa s područja naše županije. Brošura je tiskana u 2000 primjeraka, od čega je 1000 na hrvatskom jeziku, 500 na engleskom i 500 na njemačkom jeziku.

– Nama će ova brošura prvenstveno služiti u promociji turizma Virovitičko-podravske županije na posebnim prezentacijama koje radimo tijekom godine u inozemstvu, ali i u Hrvatskoj i isto tako na sajmovima na kojima se predstavljamo. Brošura je koncipirana u dvadesetak poglavlja koje čitatelja upoznaju sa konkretnim proizvodima na destinaciji koji se kroz cijelu godinu mogu doživjeti i kušati – naglasila je direktorica Turističke zajednice VPŽ Martina Jakelić.

Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak naglasila je kvalitetnu izradu brošure u kojoj je autorica koja je izvan Virovitičko-podravske županije na prekrasan način prikazala turističke vrijednosti naše županije:

– Doista je Virovitičko-podravska županija spoj Slavonije s Podravinom te na taj način i njegujemo dva etno izričaja, dva etno sadržaja, dvije gastro-eno ponude i u turističkom smislu smo izuzetno ponosni na ovu brošuru.

Brošura obiluje predivnim fotografijama te upečatljivim tekstovima koji vrlo živopisno oslikavaju turistčike destinacije i ponudu Virovitičko-podravske županije. Dio iz poglavlja o rijeci Dravi, pod nazivom ”Teci Dravo…”:

”Ponekad mirna, a ponekad hirovita. No, uvijek podjednako zadivljujuća, reći će o Dravi brojni avanturisti, ribiči, biciklisti, vikendaši i izletnici koji adrenalin, mir i inspiraciju redovito pronalaze na njezinim bijelim pješćanim plažama i otocima ten a stazama koje je slijede.”

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...