Nikad više meda: Čak 118 uzoraka prijavljeno je za 13. Županijsko i 10. Međunarodno ocjenjivanje meda koje će se održati u sklopu Agroexpa 22. rujna u Virovitici

Objavljeno:

med
med

Nakon raspisanog Javnog poziva za prikupljanje uzoraka meda za 13. Županijsko i 10. Međunarodno ocjenjivanje meda koje će se održati u sklopu Agroexpa, 22. rujna u Virovitici, u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije, stiglo je čak 118 uzoraka meda, a to je rekordan zbroj u povijesti Agroexpa. Organoleptičko ocjenjivanje meda za „Zlatnu žlicu“, održat će se u utorak 11. rujna u prostorima Obrtničke komore Virovitica.

Agroexpo 2018 će objediniti: 15. županijska izložba voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 13. županijsko ocjenjivanje, izložba meda i pčelinjih proizvoda, 10. međunarodno ocjenjivanje meda, 8. izložba ljekovitog bilja i 8. izložba vina.

Organizatori i pokrovitelji 8. sajma Agroexpo će biti: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni