spot_img

Nina Kraljić i Marin Jurić Čivro na tradicionalnoj 22. manifestaciji „Zbogom školo do jeseni“

Objavljeno:

U petak, 19. lipnja, s početkom u 19,00 sati, na rukometnom igralištu tvrtke TVIN u Virovitici, održat će se već tradicionalna manifestacija “Zbogom školo do jeseni” na kojoj će, uz bogat kulturno-umjetnički program, biti nagrađeni naj-učenici osnovnih i srednjih trogodišnjih i četverogodišnjih škola s područja županije.

Ovu, 22. po redu, manifestaciju organizira Virovitičko-podravska županija, dok je suorganizator ove godine Industrijsko-obrtnička škola Slatina.

2D8A1449

U sklopu ovogodišnjeg sadržaja, u prvom dijelu manifestacije bit ćemo u prilici vidjeti rad škola kroz scenske nastupe, a atmosferu će veselim plesnim koreografijama dodatno zagrijati plesni centar Creative box iz Virovitice, plesni klub Kick iz Osijeka, KUC Virovitica, Plesni studio Virovitica te mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica.

Glavni akteri ovogodišnje manifestacije „Zbogom školo do jeseni“ su zvijezde nedavno završenog The Voicea – pobjednica showa Nina Kraljić te Virovitičanin Marin Jurić Čivro. Čivri će nastup na ovoj tradicionalnoj manifestaciji ujedno biti prilika da javno promovira svoj najnoviji singl „Dobro jutro svima“. Kao predgrupa Nini i Marinu nastupit će virovitički MOO ALARM.

Kao i svake godine, na rukometnom igralištu tvrtke TVIN-a bit će organizirano i cjelodnevno druženje te vas pozivamo da se pridružite i da zajedno proslavimo kraj još jedne uspješne nastavne godine.

VPZ---Plakat-zbogom-skolo-2015

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni