Nova knjiga Siniše Brlasa u izdanju Zavoda za javno zdravstvo

Objavljeno:

Psihologija ovisnosti
Psihologija ovisnosti

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije objavio je novu knjigu pod nazivom „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“. Autor knjige je profesor Siniša Brlas koji radi kao psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Knjiga je svojevrsna kompilacija ranije objavljenih publikacija profesora Brlasa u izdanju Zavoda za javno zdravstvo, upotpunjena novim spoznajama o važnosti interdisciplinarnog pristupa u borbi protiv ovisnosti. Ovom se knjigom naglašava važnost primjene spoznaja psihologije u svakodnevnom životu i afirmira se psihologija ovisnosti kao relativno novo područje primijenjene psihologije, a psihologija se još snažnije pozicionira kao jedna od najvažnijih pomagačkih struka u području prevencije ovisnosti i tretmana ovisnika. Također, knjiga pokazuje kako je sasvim opravdana uloga psihologa u stručnim timovima županijskih zavoda za javno zdravstvo, a Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije svojim novim izdavačkim angažmanom pokazuje kako se i u manjim sredinama mogu ostvariti značajna izdavačka dostignuća te stvoriti primjeri dobre prakse iskoristivi i drugdje.

Inače, knjiga je objavljena u okviru projekta „Zajedno snažniji u borbi protiv ovisnosti“ kojega financira Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske, a provodi Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Virovitičko-podravska županija već je davno prepoznata kao sredina koja kontinuirano iznjedri kvalitetna stručna postignuća u području borbe protiv ovisnosti, a ova knjiga profesora Brlasa samo je još jedan pokazatelj koji potvrđuje kako trud dovodi do iznimnih rezultata.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni