Nova ulica spajat će Gajevu i Vinkovačku ulicu?

Objavljeno:

spot_img

U prostorijama gradske tvrtke Poslovni park Virovitica, u Palači Pejačević, održana je Skupština društva. Skupštinom je predsjedao gradonačelnik i predsjednik Skupštine društva Ivica Kirin, a između ostalog donesena je Odluka o prihvaćanju izvješća o obavljenoj reviziji te Odluka o promjeni sjedišta društva.

poslovni-park-1

Gradonačelnik Kirin istaknuo je zadovoljstvo što Poslovni park Virovitica postaje tvrtka koja kreće u smjeru podizanja komunalnog standarda građana. Dio aktivnosti odnose se na prostor bivšeg Dom HV-a koji je već sada ispunjen brojnim sadržajima budući da ga koristi Gradska glazba Virovitica, KUD Virovitica, Teniski klub Didon kao i druge udruge za organizaciju sjednica, skupština i sl., a dok ne zaživi kao novi Multimedijalni centar za koji je već izrađeno idejno rješenje u prostoru bi trebalo proraditi kino te poslužiti kao zamjenski prostor za sve aktivnosti na otvorenom u slučaju vremenskih neprilika.

Direktor Poslovnog parka Marijo Klement posebno je naglasio da prostor već sada ostvaruje značajan prihod koji se ulaže u unutarnje opremanje zgrade. Poslovni park obavlja i djelatnost tržnice gdje su predviđene brojne nove aktivnosti od uvođenja buvljaka, dječje tržnice, e-tržnice, ali i posebnog prostora tzv. eko-tržnice kojom će se poticati eko proizvodnja.

Namjerava se pokrenuti i auto sajam za koji još nije utvrđena lokacija jer lokacija kod Kauflanda nije uzeta u obzir zbog građevinskih radova na kolektoru. Tvrtka je u kratko vrijeme preuzela 46 zgrada u gradu te trenutno uvodi računalni program kako bi korisnici imali uvod u stanje svojeg računa. Provodi se i anketa kako bi se poslovalo što transparentnije, utvrdila eventualne nepravilnosti te upoznalo ljude s njihovim pravima, ali i obvezama. Posebna pažnja dana je i pokušaju da se naprave uštede u zgradama koje se griju na kotlovnice kao i održavanju zelenih površina oko zgrada. Što se parkirališta tiče nabavljen je novi parkirni automat na koji će se moči plaćati na kartice odnosno kupovati parkirne karte. Uvest će se i plaćanje godišnjih parkirnih karata na kartice i na taj način osigurati plaćanje u više rata.

U planu je u slijedećem razdoblju, u skladu s razvojem grada izgraditi i nadzemne garaže kod bolnice i iza zgrade Virovitičko-podravske županije te podzemne garaže kod Palače Pejačević kao i velik broj novih parkirnih mjesta uz novu cestu koja će se izgraditi između Gajeve i Vinkovačke ulice (uz prugu) kao i samoj Gajevoj i Masarykovoj ulici. (Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...