Novi singl i videospot Marina Jurića-Čivre!

Objavljeno:

Talentirani mladi glazbenik iz Virovitice – Marin Jurić-Čivro, predstavlja svoj novi singl! Riječ je o njegovoj prvoj autorskoj pjesmi, naslova „Pjesma za tebe“, čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić! Novi singl je od danas dostupan u digitalnom obliku, a predstavljen je i prateći videospot, za koji je zaslužan redatelj Boris Sekulić!

Foto: Iva Dizzy
Foto: Iva Dizzy

Pjesma za tebe ujedno je i pjesma za nju“ otkriva Marin i nastavlja „Uzeo sam novi list papira, ispucao milijun emocija i slika koje su trebale biti zapisane. Pjesmu sam pisao na način da sam ciljao samom sebi u srž srca i tamo tražio ono najljepše i najiskrenije. Trenutke iz života sam prenio na novi list papira i od svog trenutka u životu napravio – pjesmu“.

[youtube id=”ByEslbDsNH0″]

Novi singl „Pjesma za tebe“ nastao je u suradnji s talentiranim mladim producentom Markom Mrakovčićem (Lovely Quinces, Luce, Them Moose Rush…), a pjesma je snimljena u njegovom zagrebačkom studiju. O novonastaloj suradnji, Mark kaže: „Bilo mi je gušt raditi s Marinom. Talentiran je, uvijek je spreman na isprobavanje i igru u snimanju i neopterećen je žanrovima. Drago mi je da smo snimili njegovu prvu autorsku pjesmu i ovo je tek početak koji najavljuje ono što dolazi. Drži do emocije u pjevanju i iskren je u onom što radi i vjerujem da će to njegova publika prepoznati.

Objavu novog singla prati i objava službenog pratećeg videospota, za koji je redateljski bio zadužen Boris Sekulić, s kojim je Marin već ostvario suradnju na videospotu za debitantski singl „Dobro jutro svima“. S obzirom na obostrano zadovoljstvo, odlučili su ponovno zajedno upregnuti kreativnost i ideje te stvoriti vizualnu priču novog singla.

Videospot je sniman na hridu u blizini Ražnja, kod Rogoznice, a redatelj Boris Sekulić otkriva: „Ideja spota je bila na minimalistički način prikazati atmosferu pjesme. U pokušaju metaforičkog prikaza unutarnjeg stanja, Marina smo smjestili na pusti otok, greben s kojeg ne može otići. U toj izoliranosti izbacuje najdublje emocije kroz pjesmu koju nitko ne može čuti. Pomoću sitnih detalja boja pokušalo se dotatno dočarati snažne, a netaktilne trenutke koji izlaze kroz pjesmu. Nakon što izvede pjesmu i oslobodi se svojih osjećaja, skače u more.“  Videospot je dostupan na službenom YouTube/Vevo kanalu Marina Jurića-Čivre:

https://www.youtube.com/user/marinjuriccivrovevo

Novi singl Marina Jurića-Čivre dolazi  gotovo godinu dana nakon Marinovog debitantskog singla „Dobro jutro svima“, koji autorski potpisuje Ivan Dečak, a produkcijski Jure Ferina i Pavle Miholjević iz Svadbasa. U međuvremenu je talentirani Virovitičan ostvario i iznimno uspješnu i zamijećenu suradnju sa skupinom Luminize, u pjesmi „Zašto još volim te“, koja je zauzela #1 poziciju na HR Top40, kao i brojnih drugih domaćih radijskih lista.

Posvetio se i stvaranju novih pjesama te je nastala upravo ova, njegova prva autorska pjesma – „Pjesma za tebe“!

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...