Obavijest o zatvaranju prometa zbog radova

0
710

Grad Virovitica, putem Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo, izdaje obavijest da se zbog izvođenja građevinskih radova uvodi privremena regulacija prometa na lokacijama i u razdobljima kako slijedi:

  • od 16. ožujka (ponedjeljak) od 7,00h do 22,00h za promet će biti zatvorena Vinkovačka ulica u Virovitici zbog radova na obnovi pruge. U istom vremenskom razdoblju će biti kratkotrajnih zastoja u prometu u Ulici Ljudevita Gaja u Virovitici u blizini željezničko-cestovnog prijelaza.
  • od 16. ožujka (ponedjeljak) od 22,00h do 17. ožujka (utorak) do 22,00h za promet će biti zatvoren željezničko-cestovni prijelaz u Ulici Ljudevita Gaja u Virovitici, također zbog radova na obnovi pruge.
  • u vremenskom razdoblju od utorka 17. ožujka od 7,00 h do najkasnije 30. svibnja 2020. godine radi izvođenja radova na rekonstrukciji raskrižja Vukovarske i Bilogorske ulice s Ulicom zbora narodne garde, potrebno je poštivati privremenu prometnu regulaciju zatvaranja redovnog prometa na dijelu Ulice Ljudevita Gaja od tog raskrižja prema centru do ulaza u Tvin, kao i od tog raskrižja prema jugu do Ulaza u Ulicu Vatroslava Lisinskog.
  • od 18. ožujka (srijeda) od 7,00h do 20. ožujka (petak) do 19,00h za promet će biti zatvoren željezničko-cestovni prijelaz u Ulici Aleja Maturanata u Virovitici (prometni pravac prema naselju Sveti Đurađ), zbog radova na obnovi pruge.
  • od 22. ožujka (nedjelja) od 7,00h do 24. ožujka (utorak) do 19,00h za promet će biti zatvoren željezničko-cestovni prijelaz u Ulici svetog Jurja, Podgorje u Virovitici (prometni pravac prema naselju Podgorje), zbog radova na obnovi pruge.
  • nadalje, zbog radova na obnovi pruge nakon 24. ožujka 2020. godine očekuju se zatvaranja i željezničko-cestovnih prijelaza preko poljskih puteva a za koja će se postaviti privremena prometna regulacija prometa.

Pozivamo sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje postavljene privremene prometne regulacije, te korištenje obilaznih pravaca na koje će biti usmjeravani na glavnim raskrižjima preusmjeravanja prometa.