Obavijest o zatvaranju i privremenoj regulaciji prometa za Rokovo

Objavljeno:

U razdoblju od subote 12. kolovoza od 16,00 h do četvrtka 17. kolovoza do 5,00 h, radi održavanja manifestacija u sklopu obilježavanja Rokova 2017. – Dana grada Virovitice, zatvorit će se za promet uže središte grada Virovitice, i to glavna cesta kroz grad između kružnog toka na raskrižju s Ulicom A. Mihanovića i kružnog toka kod Fine, te dio Ulice Ljudevita Gaja do skretanja u Ulicu Augusta Šenoe.

Pozivamo sve sudionike u prometu za poštivanje postavljene privremene prometne regulacije i korištenje obilaznih pravaca na koje će biti usmjeravani na glavnim raskrižjima preusmjeravanja prometa.

U dane 13., 14., 15. i 16. kolovoza (nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda) 2017. godine, provodit će se privremena regulacija prometnog toka jednosmjernim prometom u Ulici Petra Berislavića u dijelu od Ulice Antuna Mihanovića do Ulice Tina Ujevića s tokom prometa po desnom traku u smjeru prema istoku, a lijevi trak će služiti za uzdužno parkiranje.

Ovim putem, obavještavamo Vas da u te dane svoje automobile parkirate ispred Vaših kolnih ulaza kako bi Vam u svakom trenutku bio osiguran nesmetan izlaz na ulicu u pravcu istoka.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...