Obilježen Dan Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica

Objavljeno:

spot_img

Ravnateljica Višnja Romaj prezentirala je impresivan rad Gradske knjižnice i čitaonice koja je do sada održala više od dvije stotine, a samo ove godine čak šesdeset različitih programa: prezentacija knjiga, tribina, izložbi, koncerata, manjih stručnih skupova, radionica…

Iznijela je i neke od planova u skoroj budućnosti od kojih se svakako može izdvojiti plan odlaska u domove umirovljenika te daljnje usavršavanje igraonica za djecu.

Prisutnima se je obratio i gradonačelnik Ivica Kirin koji je uz čestitku Gradsku knjižnicu naveo kao od središta kulturnog života grada, ali i šire tj. mjesto po kojem grad postaje prepoznatljiv što govore mnogi članci u tiskovinama.

Izveden je i zanimljiv kulturno-umjetnički program nakon kojeg su najzaslužnijima uručene prigodne zahvalnice te proglašeni čitatelji koji su protekle godine pročitali najviše knjiga. To su Luka Petrović, čitatelj predškolskog uzrasta, Luka Feketija, učenik Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, Matea Crljenić, učenica Gimnazije Petra Preradovića i Jelica Ivka, zaposlenica Opće bolnice Virovitica. (vt.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...