Obilježene 23. godine HDZ-a Orahovica

Objavljeno:

spot_img

Orahovica

Gradski odbor HDZ-a grada Orahovice jučer je prigodnom svečanošću obilježio 23 godine rada i postojanja. Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Orahovice, orahovački gradonačelnik Josip Nemec istaknuo je kako HDZ u Orahovici punih 10 godina neprekidno i samostalno obnaša vlast u gradu, te svojim projektima pokazuje viziju, znanje i želju za boljim životom građana Orahovice.

Župan Tomislav Tolušić pohvalio je rad orahovačke gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom Nemecom te još jednom potvrdio kako je Orahovica danas jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj. Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik Josip Đakić istaknuo je važnu ulogu HDZ-a u razvoju grada Orahovice, te obećao svoju i potporu župana i u budućnosti.

Josip Đakić je tom prilikom pozvao Orahovčane da izađu u što većem broju na izbore za Europski parlament, a posebno na lokalne izbore i podrže garnituru s vizijom i željom za ljepšom i modernijom Orahovicom.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...