Obiteljski centar obilježio Međunarodni dan obitelji

Objavljeno:

spot_img

15. svibnja se već 18 godina obilježava Međunarodni dan obitelji s željom da se podigne svijest javnosti o obitelji i obiteljskom vrijednostima. Svake godine se u obilježavanje uključuje i Obiteljski centar Virovitičko podravske županije raznim aktivnostima.

Danas je, na šetalištu Edite Schubert, održana javna akcija s ciljem podizanja svijesti o važnosti obitelji u sklopu koje su djelatnice Obiteljskog centra Virovitičko – podravske županije dijelile propagandne materijale, a ujedno je bio postavljen i štand na kojem su prolaznici, djeca, mladi i odrasli te svi zainteresirani mogli napisati svoju misao o obitelji, nacrtati svoju obitelj, zapisati što misle da je obitelj te zašto je obitelj važna.

Štand su među ostalima posjetili predstavnici udruga Prvi znak, Udruge za Down sindrom Virovitičko-podravske županije, SOS telefona – poziv u pomoć, Rekreativne udruge Veseli pokreti, predstvnik Gradskog vijeća mladih… te djeca Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju sa učiteljicama Jasnom Mihalić i Lucijom Gazić, djeca skupine Zvjezdice iz Dječjeg vrtića Cvrčak, te svi drugi građani i građanke našeg grada. (oc)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni