Objavljen Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ za 2016. godinu

Objavljeno:

Virovitičko-podravska županija raspisala je 11. siječnja Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za troškove korištenja poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ za 2016. godinu.

Korisnici bespovratnih sredstava po ovom projektu su trgovačka društva, obrti, zadruge te udruge usmjerene na razvoj gospodarstva i to prvenstveno poduzetnici početnici te poduzetnici koji se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti.

Javni poziv je otvoren s danom objave u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i Poduzetničkog inkubatora VPŽ (www.enkubator.hr), a traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. studenog 2016. godine.
U proračunu Županije osigurano je ukupno 450.000,00 kuna za dodjelu bespovratne potpore.

– Kroz ovaj Program želimo dati potporu gospodarskim subjektima na području županije koji svojim poslovanjem ostvaruju tržišnu uspješnost te olakšati njihovo poslovanje i potaknuti daljnji rast. Stvaranje pozitivne poduzetničke klime ostaje jedan od prioriteta Virovitičko-podravske županije te ćemo i dalje nastaviti poticati malo i mikro poduzetništvo, a time i ravnomjeran razvoj novih poduzetnika na području cijele županije. – rekao je župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić.

Podsjetimo, Poduzetnički inkubator u Virovitici izgrađen je u sklopu jednog od najboljih projekata poduzetničke infrastrukture u RH „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ te od samog otvorenja predstavlja temelj za stvaranje novih ideja i zapošljavanje mladih poduzetnika. Odlično funkcioniranje jednog od najboljih poduzetničkih inkubatora u RH potvrđuje i činjenica da je u vrlom kratkom vremenu popunjen poduzetnicima početnicima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...