Ocjenjivanje uzoraka meda – 28. kolovoza

Objavljeno:

Ocjenjivanje uzoraka meda za 7. županijsko i 4. međunarodno ocjenjivanje i izložbu meda koja će se održati u sklopu Agroexpa – 28. kolovoza

U prostorima Obrtničke komore Virovitica, u utorak 28. kolovoza, održati će se senzoričko ocjenjivanje uzoraka meda za 7. županijsko i 4. međunarodno ocjenjivanje i izložbu meda koja će se održati u sklopu Agroexpa – 2. Sajma agro proizvoda i opreme koji se održava 1. rujna u centru Virovitice. Pred ocjenjivačkim sudom, naći će se 38 uzorka koji će se natjecati za glavnu nagradu Agroexpo-a, Zlatnu žlicu. Uzorci meda koji će se ocjenjivati su bagrem, cvjetni, lipa, amorfa, kesten i facelija. Priznanja najboljima uručiti će se 1. rujna na pozornici Agroexpo-a, na Trgu kralja Tomislava (ispod sata), s početkom u 13,00 sati.

Organizatori i pokrovitelji Agroexpa 2012., 2. Sajma agro proizvoda i opreme, su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora VPŽ, Turistička zajednica VPŽ, VIDRA – Agencija za regionalni razvoj VPŽ, Poljoprivredna savjetodavna služba – podružnica VPŽ, Županijski savez poljoprivrednih udruga VPŽ i Viroexpo d.o.o..

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...