Ocjenjivanje uzoraka meda za 7. županijsko i 4. međunarodno ocjenjivanje i izložbu meda koja će se održati u sklopu Agroexpa – 28. kolovoza

U prostorima Obrtničke komore Virovitica, u utorak 28. kolovoza, održati će se senzoričko ocjenjivanje uzoraka meda za 7. županijsko i 4. međunarodno ocjenjivanje i izložbu meda koja će se održati u sklopu Agroexpa – 2. Sajma agro proizvoda i opreme koji se održava 1. rujna u centru Virovitice. Pred ocjenjivačkim sudom, naći će se 38 uzorka koji će se natjecati za glavnu nagradu Agroexpo-a, Zlatnu žlicu. Uzorci meda koji će se ocjenjivati su bagrem, cvjetni, lipa, amorfa, kesten i facelija. Priznanja najboljima uručiti će se 1. rujna na pozornici Agroexpo-a, na Trgu kralja Tomislava (ispod sata), s početkom u 13,00 sati.

Organizatori i pokrovitelji Agroexpa 2012., 2. Sajma agro proizvoda i opreme, su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora VPŽ, Turistička zajednica VPŽ, VIDRA – Agencija za regionalni razvoj VPŽ, Poljoprivredna savjetodavna služba – podružnica VPŽ, Županijski savez poljoprivrednih udruga VPŽ i Viroexpo d.o.o..