Od 12. do 19. studenog održavaju se Dani Virovitičko-podravske županije kojima se javnosti predstavljaju mogućnosti EU fondova

Objavljeno:

spot_img

Od srijede, 12. listopada, održavaju se drugu godinu zaredom Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije koji nastoje približiti javnosti Virovitičko-podravsku županiju kroz tematske prezentacije i interaktivne radionice o korištenju Europskih fondova. Predavanja se održavaju na više lokacija – od Orahovice i Slatine do Virovitice i Pitomače.

Kroz niz predavanja i radionica zainteresiranim ciljnim skupinama predstavljaju se mogućnosti korištenja fondova EU.

U petak, 14. listopada, u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Virovitici djelatnice VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj, Natalija Jakšić i Sanja Rončević, održale su predavanje na temu „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz fondova EU“, gdje se govorilo o značaju financijskog upravljanja pošto je loše upravljanje jedan od glavnih razloga polovičnog korištenja novca iz EU fondova.

-Virovitičko-podravska-županija i Razvojna agencija VIDRA u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije drugu godinu zaredom provode projekt Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije. Svrha je približiti tematiku EU fondova svim potencijalnim prijaviteljima; lokalnoj upravi, poljoprivrednicima, poduzetnicima, ustanovama, udrugama i svim zainteresiranima – naglasila je Sanja Bošnjak, zamjenica župana virovitičko-podravskog.

Podsjetimo se, održavanje edukacija o fondovima Europske unije financira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije kroz Potprogram V. „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...