No Limit Sport Academy uz potporu grada Virovitice organizira sportsku manifestaciju Open Fun Football School. Djevojčice i dječaci u dobi od 5 do 11 godina uz pristanak/odobrenje roditelja mogu sudjelovati u manifestaciji koja će se odžati od 28. do 30. prosinca u dvorani Tehničke škole. Broj sudinika je ograničen na 100-tinu djece i potpuno je besplatno a za svakog je osigurana majica, kapa, narukvica i diploma za sudjelovanje. Prijave se vrše na mail adresu sportacademy.nolimit@gmail.com te u inbox facebook stranice No Limit Sport Academy gdje treba poslati slijedeće podatke:

  • ime i prezime djeteta,
  • datum rođenja djeteta,
  • ime roditelja,
  • kontakt telefon,
  • adresa stanovanja..

Open Fun Football Schools Hrvatske je humanitarna, politički neutralna i neprofitna organizacija, podržana od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, Olimpijskog odbora i Hrvatskog nogometnog saveza.

Ilustracija

Naša je obveza da utvrđene zadatke prema ustanovljenim principima OFFS Hrvatska promičemo na teritoriju svoje zemlje i regije za opće dobro djece, njihovih roditelja, sportskih djelatnika, nogometnih klubova i lokalnih zajednica koji se ogledaju u slijedećem:

Naš je moto « Dijete u centru « i želimo da bude prihvaćen u svim sredinama, od institucija do pojedinaca koji će učiniti sve da imamo sretnu, veselu i nasmijanu djecu, da svako dijete uživa u životu, nogometnoj i drugim igrama koje organiziramo.

Uključujući djecu u naš program, još od ranog djetinjstva, želimo podići nivo sportske kulture toliko, da postanu korisni članovi zajednice u cjelini.

Kroz zajedničku igru svih sudionika – lidera, trenera, djece i aktivno sudjelovanje roditelja, želimo iskoristi naš « zabavni nogometni koncept » kao instrument za promociju prijateljstva, socijalne kohezije, sporta za sve, zdravog životnog stila, preventive nasilja i ne nasilne komunikacije.

Termin održavanja manifestacije:

  • 28.12.2012 – 16:00 – 20:00 h
  • 29.12.2012 – 14:00 – 18:00 h
  • 30.12.2012 – 14:00 – 18:00 h