Flora Vtc ima novi kamion za smeće

Objavljeno:

spot_img

Od slijedećeg tjedna na virovitičkim ulicama u probnom radu novi Florin kamion smećar. Novonabavljeni kamion za skupljanje komunalnog otpada vrvi novitetima i unapređenjima koje će FLORA, pod nadzorom proizvođača, ispitivati u radnim uvjetima.

Troosovinsko MAN-ovo podvozje pogonjeno je provjerenim pogonskim agregatom od 320 KS, a po prvi puta u upotrebi je automatski mjenjač sa softverom specijalno namijenjenim za smećarska vozila. Isti u potpunosti automatizira i regulira uključivanje pogona nadogradnje te tako štedi gorivo i štiti pogonski sklop od kvarova.

Komunalna nadogradnja, već za FLORU standardno, njemačkog je proizvođača HALLER, europskog br. 1 što se tiče kvalitete izrade, funkcionalnosti, inovativnosti i pouzdanosti. Novina je još brži utovarni mehanizam s bitno smanjenom razine buke. Posebna pažnja posvećena je zadovoljenju najviših ekoloških standarda, te ergonomiji i zaštiti na radu korisnika.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...