Od veljače Dječja mozgalica otvara svoja vrata i u gradu Virovitici.

Objavljeno:

spot_img

U novootvorenoj podružnici provodit će se neurofeedback treninge za djecu i odrasle. Ovo je prvi ovakav centar na području Virovitičko-podravske županije. Neurofeedback će provoditi psihologinje Sandra Matošina Borbaš, mag.psych. i Ivana Kostelac, mag.psych.

Kao i u Dječjoj mozgalici u Zagrebu, koristiti će se najsuvremenija oprema u provedbi neurofeedback treninga, a najmlađi vježbači uživat će u novim i zabavnim igricama i sadržajima.

S obzirom da se Virovitica nalazi na sjecištu puteva mnogih županija, od sada će pristup ovoj izvrsnoj metodi biti jednostavniji i dostupniji djeci iz susjedne Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije.

Dječja mozgalica je centrar gdje se provode programi i terapije koji potiču kognitivni, govorno-jezični, socijalni i emocionalni aspekt djece i mladih.

Misija je omogućiti djetetu da dosegne svoj puni potencijal, a to se postiže poticanjem emocionalne ravnoteže, poboljšanjem pažnje i razvojem govora i komunikacije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...