U jučer prikazanoj HRT-ovoj emisiji “Pjevaj moju pjesmu” nastupile su ekipe Malog Lošinja i Virovitice. Ekipa Virovitice koju su činili: Romano Tripalo, Ana Filipovoć, Darija Farkaš Filipović i Renata Holi na žalost nije pobijedila. Za bod, bila je bolje ekipa Malog Lošinja. Borba dvaju ekipa bila je neizvjesna od samog početka emisije, a na kraju Virovitičani se nisu uspjeli plasirati u nastavak natjecanja. Kao poražena ekipa osvojili su 10.000 kuna koje su obećali donirati Društvu Naša djeca.

„Pjevaj moju pjesmu“ dinamičan je glazbeni show u kojem se u tri pjevačke i jednoj pjesničkoj igri natječu hrvatski gradovi – dva grada po emisiji. Gradove predstavlja troje izuzetnih pjevačkih talenata (tri solista ili vokalna sastava do tri osobe). Na kraju večeri glasovi publike i žirija odlučuju o tome tko ispada, a tko ide dalje. Grad pobjednik serijala dobiva novčanu nagradu koju će utrošiti u humanitarne svrhe. 

Glavni je voditelj Miroslav Škoro, a u svakoj emisiji gost večeri je druga hrvatska pjevačka zvijezda. Zadatke timovima zadaje glazbeni producent serijala Nikša Bratoš. Izvode se veliki hitovi hrvatske glazbe, osim u igri „Pjesnik“ u kojoj se strana pjesma prepjevava na hrvatski jezik. 

Natjecatelje prati veliki orkestar sastavljen od najboljih hrvatskih glazbenika. Za što bolji ukupni dojam i što bolji nastup brinu se vrhunski kostimografi, koreografi, šminkeri i frizeri Hrvatske televizije.