2. Panonsko bilogorski rekreativni MTB maraton: Prva mjesta osvojili su – Milo Pilski, Jelena Vukosavljević, Matej Skuzin i Ema Filipović, naša Mateja Cah dopedalirala do srebra

Uz nastup 90 biciklista iz Hrvatske, Mađarske, Poljske, Slovenije i BiH odvožen je 2. Panonsko bilogorski rekreativni MTB maraton, koji se održavao u sklopu Dana Virovitičko-podravske županije. Prva mjesta osvojili su: Milo Pilski i Jelena Vukosavljević u velikoj utrci od 74, dok su Matej Skuzin i Ema Filipović slavili u „maloj“ utrci na 54 kilometara. Od naših natjecatelja, najbolji rezultat je ostvarila Mateja Cah, koja je u „maloj“ utrci bila srebrna.

Start je bio kod Hotela Kurija Janković, a nazočne je tom prigodom pozdravio zamjenik župana Marijo Klement, dok je nagrade najboljima uručio virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Prolazak biciklista kroz centar Virovitice

Video: JedanDva.hr

Organizaciju je potpisao Klub KEKS, BK Bor koji je uredio Put šarana, uz suradnju Virovitičko-podravske županije, Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, Hotela Kurija Janković, Restorana škola, VIDRA-e, Europa Direct, HGSS-a.

Rezultati:

Velika (muški)

1. Milo Pilski (BGK Tuškanac)
2. Marko Plevnjak (BK Ciklus)
3. Saša Jeftinić (BGK Tuškanac/ B Twin)
4. Mario Margić (BK Vid Ročić)
5. Igor Bajser

Velika (žene)

1. Jelena Vukosavljević (BK Laktaši BiH)
2. Dina Muratović
3. Katarina Ciprić

Mala (muški)

1. Matej Skuzin (BBK Požega)
2. Ivan Ružman (BK Maraton Krajgler)
3. Borna Vidović
4. Marko Grahli (BK Ciklus)
5. Denis Deželak

Mala (žene)

1. Ema Filipović (BK Biker)
2. Mateja Cah (BK BOR)đ
3. Martina Maloča (Maraton Team Donji Miholjac)
4. Mihaela Cergolj (BK BOR). (Fotografije: Kristijan Toplak)