Održan CISEx Friday

Objavljeno:

spot_img

U prostorima Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici održan 11. CISEx Friday (Croatian Independent Software Exporters). Događaj, koji je u Virovitici ovaj mjesec okupio brojne predavače iz cijele Hrvatske, proteklih mjeseci održan je u Osijeku, Rijeci, Splitu, Čakovcu… Uz dekanicu VŠMTI Vesna Bedeković, nazočnima se obratio i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić koje je izrazio dobrodošlicu predavačima i svim sudionicima te im zaželio uspjeh u današnjem radu. Izrazio je i žaljenje što na području Virovitičko-podravske županije postoji premali broj tvrtki koje se bave izvozom software-a, što bi se izgradnjom novog poduzetničkog inkubatora moglo promijeniti.

Na 11. CISEx Fridayu i prvom virovitičkom, predavanjima su se predstavili:

  • Frane Šesnić – Tehnološki park Zagreb
  • Ivo Lukač – CISEx
  • Mihovil Barančić – CRANE
  • Boris Čagalj – HBOR
  •  Veljko Pauš – HAMAG
  •  Igor Andrović – E-nkubator Virovitica
  •  Britvić Josip – VŠMTI
  •  Ivica Horvat – Plava tvornica d.o.o.
  •  Nandino Lončar – Osijek Software City

Igor Andrović iskoristio je ovaj događaj za promociju projekta Virovitičko-podravske županije pod nazivom „E-nkubator sa i bez zidova“ vrijednosti 960.215 eura ili nešto više od sedam milijuna kuna od kojih bespovratna sredstva Europske unije iz fonda IPA BRI predstavljaju 719.777 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137 eura, a VIDRA (Agencija za regionalni razvoj VPŽ) 19.300 eura.

Poduzetnički inkubator je prava prilika za sve one koji žele preskočiti svoje početničke poduzetničke probleme jer u početnom razdoblju poduzetnicima početnicima nedostaju sredstva, znanje i iskustvo koje u značajnom dijelu može nadomjestiti poduzetnički inkubator jer biti u poduzetničkom inkubatoru za poduzetnike početnike ne znači samo dobiti prostor pod određenim povoljnim uvjetima već dobiti i ostalu stručnu pomoć poput usluge marketinga, managementa, knjigovodstvenog servisa i ostalo.

Druženje sa navedenim predavačima te ostalim gostima nastavljeno je u lounge bar-u Mount Everest. (vpz.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni