Održan incijativni sastanak vezano za osnivanje Mreže za održivi razvoj Hrvatske

Objavljeno:

spot_img

U velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, u organizaciji županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike u fondove EU, održan je inicijativni sastanak glede osnivanja Mreže za održivi razvoj Republike Hrvatske.

IMG_4072

Sastanku su uz zamjenicu župana virovitičko-podravskog Sanju Bošnjak, nazočili predstavnici LAG-ova s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Virovitičko-podravske županije, Razvojnih agencija, Hrvatske zajednice županija te ostalih županijskih službi.

Svi prisutni usuglasili su kako je potrebno osnovati civilnu Mrežu LAG-ova i ostalih dionika koja će zastupati interese područja obuhvaćena LAG-ovima i ostala ruralna područja u Republici Hrvatskoj gdje postoji interes za realizaciju LEADER pristupa i korištenje fondova EU, kako na nacionalnoj tako i međunarodnoj razini.

Dogovoreni su koraci za pripremu Osnivačke skupštine koja će se održati 26. veljače u sklopu sajma Viroexpo.

Hrvatska zajednica županija na čelu s predsjednikom i virovitičko-podravskim županom Tomislavom Tolušićem daje punu podršku osnivanju Mreže za održivi razvoj te će zasigurno biti pouzdan partner u njenim daljnjim aktivnostima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni